Vakkundig schilderwerk voor scherpe tarieven! Zijn de kozijnen van uw woning toe aan een frisse make-over? Een goede schilder hoeft niet duur te zijn. Wij werken met perfectie en precisie en staan bekend om onze snelheid en kwaliteit. Het eindresultaat is duurzaam, u kunt weer jaren vooruit. Zoekt u een ervaren en vakkundige schilder in Zuid Holland en omgeving? Wij staan voor kwaliteit, service en snelheid. Kiest u voor ons? Dan kunt u rekenen op maatwerk.

Uw schilder
Wij plannen onze werkzaamheden in overleg met u. Zo beperken we uw overlast. Daarnaast geven we u graag advies. 
Het standaard uurtarief voor schilderwerk en groenvoorzieningen is €30,- excl materiaal en BTW. Let op, in somige gevallen geldt voor schilderwerk een BTW tarief van 6%. 

De schilder At Your Service

Voor

Resultaat van de schilder At Your Service

Na

 

 

 

 

 

 

 

Ook is het bij ons geen enkel probleem als u zelf voor de materialen zorgt. U kunt ons voor alle soorten schilderwerk inschakelen, voor het opknappen of restylen van meubels, schilderwerk aan uw kozijnen binnen of buiten, witten van plafonds of muren, of simpelweg het overschilderen van een hek, schuur of schutting. Huur van een steiger is in overleg mogelijk tegen gunstige tarieven. Let op, de prijs is een indicatie, na een bezoek kunnen we altijd een passende aanbieding voor u doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via: atyourservice.gerben@gmail.com of bel naar 06 120 77 594.