Heeft u iets te verhuizen of te vervoeren? Hier kunt u “At Your Service” flexibel voor inhuren, van het ophalen van een paar meubels, tot het verhuizen van een complete woning. Indien nodig kan er ook een aanhanger meegenomen worden en eventueel is er ook extra mankracht beschikbaar!
Zodoende is er in overleg veel mogelijk, denk ook aan grofvuil afvoeren, woningen ontruimen, bestratingsmateriaal of laminaat ophalen, in de avonduren of in het weekend, internationaal verhuizen, het is allemaal mogelijk. Ook een (bedrijfsmatige) samenwerking voor langere tijd is bespreekbaar.

Verhuizingen:
Het tarief is standaard €41,65 per uur, voor de bus met chauffeur, deze prijs is inclusief BTW, kilometers en brandstof. In overleg kan hier van worden afgeweken, bijvoorbeeld een vaste prijs per verhuizing. Voor een kleine meerprijs zijn 1 of 2 extra verhuizers mogelijk. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met verhuizingen in alle soorten en maten. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervoeren van kunst, van en naar tentoonstellingen, verhuizen op een gesloten afdeling van een verzorgingstehuis, tijdelijk opslaan van een inboedel, ontruimen en bezemschoon opleveren van een gehele woning, internationale verhuizingen naar o.a. Brussel, Gent en Turnhout (Belgie), Passau (Zuid Duitsland) en Newcastle (Groot Brittannie).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0220

 

 

 

 

 

 

Transport:
Wilt u iets transporteren? Heeft u een bus of aanhangwagen nodig? Wij adviseren u graag welk vervoersmiddel u het beste kunt gebruiken. Bel of mail voor wat nu beschikbaar is.
Of wilt u iets laten transporteren? Persoonlijk, flexibel en vakkundig transporteren wij de juiste goederen, op tijd en op de juiste plaats.

IMG_0213

IMG_0216